Viittomakieltä käyttävät psykoterapeutit

Ei tätä

Yhdistys keskittyy viittomakielisten mielenterveyteen liittyvien palveluiden parantamiseen yhdessä alan muiden ammattilaisten kanssa.

Viittomakielinen Psykoterapeuttiyhdistys ry on perustettu 2011. Sen tarkoituksena on toimia keskustelufoorumina viittomakielisten kanssa työskenteleville terapeuteille.

Yhdistyksen toimintapäämääränä on viittomakielisten mielenterveyteen ja sekä psyykkisen hyvinvointiin liittyvien terapeuttisten toimintojen tuottaminen.

Yhdistys keskittyy viittomakielisten mielenterveyteen liittyvien palveluiden parantamiseen yhdessä muiden alan ammattilaisten kanssa.

Päämääränsä toteuttamiseksi yhdistys tulee järjestämään koulutusta, tiedotusta ja työnohjausta jäsenilleen ja muille viittomakielisten kanssa työskenteleville, alan opiskelijoille ja muille alasta kiinnostuneille.

Yhdistykseltä voi tilata koulutusta ja työnohjausta. Yhdistyksen jäsenten kanssa voi käydä keskustelua itsestään tai työyhteisöään mietityttävissä kuurojen hyvinvointia koskevissa asioissa.

Yhdistyksen kotisuvuilta saat yhdistyksen sekä jokaisen jäsenen yhteystiedot. 

Jäseneksi hakeutuminen

Jäseneksi voi hakeutua yhdistyksen kotisivuilla olevalla yhteydenottolomakkella.

Jäsenmaksu on 30 € / vuosi, kannattajajäsenmaksu 20 € / vuosi ja yhteisöjäsen 60€ / vuosi.

Hankituilla varoilla (jäsenmaksuilla ja lahjoituksilla) tuotamme materiaalia alan ammattilaisten käyttöön. yhteisen päämäärän saavuttamiseksi: LAADUKKAANPAA PALVELUA VIITTOMAKIELISILLE.

Yhdistyksen tilinumero on FI61 5730 0820 4902 39.

Lahjoitukset viitteellä 16777.

Luo kotisivut ilmaiseksi!